Jelenlegi hely

Szolgáltatások

  A Sóbanya Panzió a parajdi sóbányától 100 méternyire helyezkedik el, és kényelmes két-három ágyas szobákkal várja kedves vendégeit. Összesen 29 személynek tudunk szállást biztosítani a panzió 9 szobájában. A panzióban 3 szint található: a földszint, az első emelet, illetve a manzárd.

  A földszinten található a nappali, ahol a kedves vendégek tartózkodhatnak kikapcsolódásként,  valamint egy ebédlő rész. Ezen kívül az alsó szinten vannak még a szolgálati fürdőszobák, illetve a mosókonyha és egy szoba, amelyben 1 db franciaágy van és 1 db egyszemélyes ágy, az ehhez tartozó fürdöszobával együtt.

  Az emeleti részen 5 szoba található. Ezekben összesen 15 főt tudunk elszállásolni. A szobák közül 3 db franciaágyas szoba és 2 db 3 ágyas szoba. Minden szoba fürdővel van ellátva.

  A manzárd részen 3 szoba van, mindenik franciaágyas és saját fürdőszobával rendelkezik.

  Felszereltség - Szolgáltatások

  A Sóbanya panziónak saját tágas parkolója az udvarban, hogy a vendégek biztonságban elhelyezhessék autóikat. A vendégeket 2-3 ágyas szobákban tudjuk elhelyezni, s van lehetőség pótágyak betevésére is szükség esetén. Minden szobához fürdőhelyiség is tartozik. Ezen kívül internet kapcsolat és televízió is van a szobákban.

  Az földszinti étkező helyiségben hideg reggeli és vacsora elfogyasztására is van lehetőség. Ugyanakkor szükség esetén a vendégek használhatják a mosókonyhát.